Musikleg hos Børnehaven Møllehuset

"Hos Børnehaven Møllehuset i Gårslev ved Børkop, har man valgt at investere i noget så spændende som store farverige musikinstrumenter til legepladsen. De sjove, skinnende og farverige musikinstrumenter bliver fastmonteret i jorden, ligesom andre legeredskaber, så de er ikke til at flytte igen, når først de er sat op."

Musikleg hos Børnehaven Møllehuset

Musiklegeplads – hvad er det?

Hos Børnehaven Møllehuset i Gårslev ved Børkop, har man valgt at investere i noget så spændende som store farverige musikinstrumenter til legepladsen. De sjove, skinnende og farverige musikinstrumenter bliver fastmonteret i jorden, ligesom andre legeredskaber, så de er ikke til at flytte igen, når først de er sat op.

Det er forholdsvist nyt for os hos Nikostine, at have musikinstrumenter til legepladsen, inde i vores sortiment. Dog synes vi idéen og konceptet om en anderledes og musikalsk legeplads, er helt fantastisk. Det hele skal nemlig ikke kun handle om at gynge, klatre og køre i Moon-cars. Med musikinstrumenter på legepladsen, bliver der nemlig plads til leg, for de mere musikalske børn, som fra en tidlig alder kan lege sig til læring om musik, toner og noder.

Musikinstrumenter til legepladsen

For børn med specielle behov kan det også vise sig lærerigt og rart at lege med musikinstrumenter, frem for at lege fysisk i klatrestativet.

Lidt billeder fra den nye musiklegeplads

Cavatina musikinstrument til legepladsen
Melody musikinstrument til legepladsen
Melody Musikinstrument til legepladsen
Tembos musikinstrument til legepladsen
Babel tromme til musiklegepladsen
Trommer til musiklegepladsen
Tromme til musiklegeplads

Vejle Amts Folkeblad har skrevet en lille artikel, om de nye musikinstrumenter på legepladsen, hos Børnehaven Møllehuset. Her kan du læse meget mere om projektet og se flere flotte billeder, af musikinstrumenterne i brug – af børnehavens børn.

Læs artikel (på Vejle Amts Folkeblad)

Trommer, en xylofon og den såkaldte “Lærkereden” er blandt de udendørs instrumenter, som har fået plads ved børnehaven. Især sidstnævnte, “Lærkereden”, er lidt af en særling. I Danmark er der faktisk kun to andre børnehaver, der har sådan et instrument. Det fungerer ved, at melodien til “Jeg ved en lærkerede” bliver spillet, når man slår på tangenterne fra ende til anden, forklarer Leder, Inge Jensen.

– Fra artiklen på Vejle Amts Folkeblad

Musikinstrumenter på din legeplads?

For at se hele udvalget af de spændende musikinstrumenter til legepladsen, så kan du besøge vores hjemmeside, hvor du under hvert produkt, kan se masser af billeder og enkelte videoer, som både viser dig hvordan de virker og viser dig hvordan tonerne på instrumenterne lyder. Det er helt klart et kig værd…

Se flere musikinstrumenter til legepladsen her!

Harmony musikinstrument til legepladsen

Synes du også, at idéen om en musiklegeplads med udendørs musikinstrumenter, er helt fantastisk, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil rigtig gerne fortælle mere om muligheder og forklare hvad forskellen er på de forskellige musikinstrumenter til legepladsen.

Kontakt os på ✆ 86 60 37 20

…eller skriv en kommentar herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Nikostine Pigens Logo

Skrevet af Thomas Madsen.

Nikostine.dk

Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.

Leave a Reply