Nyt træningsudstyr til SOSU Skolen i Esbjerg

"I foråret 2017 var Nikostines montører igen på arbejde – denne gang ved SOSU Skolen i Esbjerg."

Nyt Træningsudstyr til SOSU Skolen i Esbjerg

I foråret 2017 var Nikostines montører igen på arbejde – denne gang ved SOSU Skolen i Esbjerg.

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er en uddannelses institution, der afklarer og uddanner elever til det grundlæggende niveau inden for social- og sundhedsområdet. Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg bliver også flittigt benyttet som kursussted. Skolen afholder desuden længerevarende efteruddannelser, AMU-uddannelser, kortvarige kurser og temadage.

Skolen har i forvejen nogle gode og tiltalende fysiske rammer, samt kantine og bibliotek. Nu har de så valgt at anlægge et stort område med udendørs fitness maskiner og redskaber, som kan benyttes af både elever og kursister.

Som Social og Sundheds arbejder er det jo vigtigt at holde sig i god form og været et godt forbillede for alle de mennesker man hjælper hver dag i sit arbejde. Træning på fitness-maskiner giver en god grundtræning og styrker kroppens muskler og så er det bare rart at komme ud i den friske luft når man træner, frem for at være inde i et lukket svedigt træningscenter.

Før montage

Træningsredskaber i rustfrit stål eller robinietræ?

Den bedste forudsætning for at leve en aktiv og sund livsstil er daglig motion. Ved brug af Nikostines træningsredskaber, er det brugeres egenvægt, der arbejdes med, et forhold, der giver optimal glæde, brugsværdi og imponerende resultater. Redskabet giver rig mulighed for bevægelse på tværs af alle aldre og niveauer.

 

“Vores trænings redskaber er enten lavet af stål eller i robinietræ”.

 

Træningsmaskinerne i metal, er lavet i rustfrit stål og behøver nærmest ingen vedligeholdelse. Stålkonstruktionerne er komplet varmgalvaniseret og er yderst vejrbestandige og der ydes 10 års garanti på samtlige stålrør og svejsninger (mod gennemtæring og brud). Der ydes 2 års garanti på alle bevægelige dele, sæder, håndtag samt overfladebehandling.
*Garantierne forudsætter naturligvis, at redskaberne ikke har været udsat for vold eller anden uhensigtsmæssig brug.

Træningsredskaberne i træ, er lavet af FSC godkendt robinia træ – malet med træbeskyttelse. Her har vi også et stort udvalg af forskellige typer træningsredskaber.

Vælg om du vil have ren stål eller ren træ – eller måske en kombination af de to?

Herunder kan du se et par billeder fra SOSU skolen i Esbjerg, efter projektet blev færdigt i foråret 2017 – med fastmonterede træningsredskaber og nylagt græs i hele området.

Udendørs Fitness Udstyr hos SOSU Skolen i Esbjerg

Ligge under træet og slappe af – eller give den gas på træningsmaskinernen? Hvad skal man dog vælge???

Udendørs Fitness Udstyr hos SOSU Skolen i Esbjerg
Udendørs Fitness Udstyr hos SOSU Skolen i Esbjerg

Hvilke fitnessmaskiner og redskaber blev opsat?

Herunder kan du se lidt forskellige billeder fra SOSU skolens nye fitnessområde med udendørs træningsmaskiner. Under hvert billede skriver vi lidt om hvad det er for en fitnessmaskine, som vises på billedet.

Udendørs Fitness Romaskine i rustfrit stålRomaskineen er fremstillet af galvaniseret stål med 10 års garanti. Maskinen træner armmuskler, bryst-, ben- og rygmuskler og styrker hjertekarsystemet.

Romaskine redskabet er udført i enestående kvalitet. Den er lavet i kraftigt stål. Stålkonstruktionerne er komplet varmgalvaniserede og er yderst vejrbestandige. Maskinen kan eksempelvis opstilles på græsarmeringsmåtter eller granolatplast.

Udendørs Fitness Mavetræner i rustfrit stålMavetræningsredskabet er fremstillet i enestående kvalitet, af varmgalvaniseret stål med hele 10 års garanti. Mavetræneren træner både de lige mavemuskler og de skrå mavemuskler, imens den skåner rygmusklerne, så de ikke bliver overbelastet. Mavetrænings fitnessredskabet kan eksempelvis
opstilles på græsarmeringsmåtte eller granolatplast.

Udendørs Fitness Hyperextensions bænk i rustfrit stål


Hyperextensionsbænk til udendørs fitness, er fremstillet af galvaniseret stål med 10 års garanti. På maskinen træner man sine rygmuskler, sædemuskler og hoftemuskler. Hyperextension er en simpel og sikker øvelse til at træne lænden med. Den et let at lære og kan gøres sværere ved at tilføje vægt.

Hyperextensions bænken er udført i enestående kvalitet. Den er lavet i kraftigt stål. Stålkonstruktionerne er komplet varmgalvaniseret og er yderst vejrbestandige. Maskinen kan eksempelvis opstilles på græsarmeringsmåtter eller granolatplast.

 

“Den bedste forudsætning for at leve en aktiv og sund livsstil er daglig motion. Ved brug af Nikostines Udendørs Fitness redskaber, er det brugernes egenvægt, der arbejdes med, et forhold, der giver optimal glæde, brugsværdi og imponerende resultater. Redskaberne giver rig mulighed for bevægelse på tværs af alle aldre og niveauer”.

 

Udendørs Crosstrainer og Combi Brystpres træningsredskab i rustfrit stålCrosstraineren er fremstillet af galvaniseret stål med 10 års garanti. Fitnessmaskinen træner både benmuskler, torso, muskler, hofter, knæ og hjertekarsystem – samt selvfølgelig din basis kondition. Redskabet giver rig mulighed for bevægelse på tværs af alle aldre og niveauer.
Combi Brystpres / Træk Til Bryst udendørs fitness redskab fremstillet af varmgalvaniseret stål med 10 års garanti. Genialt Kombi-Redskab. Anvendes til træning af bryst, triceps, biceps, skulder & ryg. Sværhedsgraderne er flere i form af håndtagenes forskellige placering og 2 personer kan træne på samme tid.

Udendørs Fitness Romaskine og Combi Træk-Til-Bryst / Brystpres træningsredskabRomaskinen er udført i enestående kvalitet. Maskinen
træner armmuskler, bryst-, ben- og rygmuskler og styrker hjertekarsystemet. Der ydes desuden 10 års garanti på samtlige stålrør og svejsninger (mod gennemtæring og brud). Der ydes 2 års garanti på alle sæder, håndtag samt overfladebehandling.
Combi Brystpres / Træk Til Bryst udendørs fitness redskab fremstillet af varmgalvaniseret stål med 10 års garanti. Genialt Kombi-Redskab. Anvendes til træning af bryst, triceps, biceps, skulder & ryg. Sværhedsgraderne er flere i form af håndtagenes forskellige placering og 2 personer kan træne på samme tid.

“Crosstrainer / Step fitnessredskabet træner kroppens kondition, kredsløb, koordination, arme, hofter, baglår, læg & balder og er let at finde ud af for alle med lyst til at træne”.

Udendørs Fitness Twister redskab i rustfrit stål

Twister udendørs fitness redskabet er fremstillet i enestående kvalitet. Den er lavet i kraftigt stål og stålkonstruktionerne er komplet varmgalvaniseret og er yderst vejrbestandige. Ydermere ydes der 10 års garanti på maskinen. Twisteren kan eksempelvis opstilles på græsarmeringsmåtter eller granolatplast. Maskinen træner kroppens skrå mavemuskler, dine hofter, samt din krops koordinationsevne.

Robinie Kolbøttestativ omdannet til stativ med armhævningsbarreDer kan laves mange forskellige typer øvelser på armhævningsbarre, alt efter hvor store dine overarme er? Vi husker nok allesammen armhævningsøvelserne fra gymnastiktimerne i folkeskolen? Normalvis sælger vi stativet som et kolbøttestativ til børnehaver, skoler og SFO’er, men her er stativet omdannet til brug for armhævninger og kan også benyttes til udstrækning – efter endt træning.

Synes du også, at idéen om udendørs fitness og træning under åben himmel er fantastisk og vil du gerne høre lidt mere fra én af vores salgskonsulenter??? – og samtidig se hvor stor en overarm din lokale konsulent har….

 

Så kontakt os på ✆ 86 60 37 20

…eller skriv en kommentar herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 

Nikostine Pigens Logo

Skrevet af Thomas Madsen.

Nikostine.dk

Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.

Leave a Reply