Ny Legeplads til Lucinahaven i Taulov

"Vi elsker når legepladsen skal være lidt speciel - og ikke helt ligesom alle de andre. Sådan var det heldigvis i sensommeren 2017, hvor vi skulle forny legepladsen hos Daginstitutionen Lucinahaven, i Taulov, ved Fredericia."

Specialbygget Legeplads til Lucinahaven i Taulov

…hos Nikostine forvandler vi dine legeplads drømme til virkelighed.

Vi elsker når legepladsen skal være lidt speciel – og ikke helt ligesom alle de andre. Sådan var det heldigvis i sensommeren 2017, hvor vi skulle forny legepladsen hos Daginstitutionen Lucinahaven, i Taulov, ved Fredericia. I et samarbejde imellem institutionen og Nikostines salgskonsulent, blev der planlagt en helt unik legeplads, med specialtilpassede legeredskaber.

I dette blogindlæg vil vi gerne vise dig lidt billeder fra projektet, som blandt andet tæller et legesystem til vuggestuens børn, et stort klatresystem til børnehavens børn, samt en stor sandkasse med tilknyttede specielle legehuse og et lille vandlegssystem.

Klatresystem til vuggestuen

Det lille legesystem er specialbygget til vuggestuebørnene, med blandt andet kravletunnel, lille rutsjebane og hængebro.

Klatresystem til børnehaven

Det store legesystem er specialbygget til børnehavebørnene, med blandt andet klatrenet, klatretov, balancetov, hængehytte, legekøkken.

>> Se flere klatresystemer lige her

Sandkasse med legehuse

Der er også bygget en stor sandkasse, med forskellige typer legehuse, opbevaringskasse til sandlegetøjet og stort beskyttende solsejl ovenover.

>> Se flere Legehuse af træ lige her

Kontakt os

Tag en snak med én af Nikostine dygtige salgskonsulenter, hvis du har nogle spændende ideér, spørgsmål eller bare ønsker et godt tilbud, på netop Jeres unikke legeplads.


Kontakt os på ✆ 86 60 37 20

…eller skriv en kommentar herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Nikostine Pigens Logo

Skrevet af Thomas Madsen.

Nikostine.dk

Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.

Leave a Reply