En totalløsning til legepladsen.

"Vi er stolte over at have leveret et projekt, som er endt ud i en flot og meget populær legeplads med mange forskellige udfordringer."

Børnehaven Bakkegården i Aalborg

En totalløsning til legepladsen

Børnehaven Bakkegården i Ålborg er en selvejende institution, hvor man havde en legeplads, som desværre efterhånden var blevet lidt slidt.

Efter et besøg af den tilknyttede legepladsinspektør, valgte man at bruge et opsparet overskud, til at renovere legepladsen, så den kunne få et mere pædagogisk indhold.

I forbindelse med dette projekt, stødte man på et katalog fra Nikostine. I kataloget faldt man for det store udbud af forskellige legeredskaber, samt udsigten til at Nikostine kunne levere en totalløsning.

En løsning som samtidig tog hensyn til de specielle forhold, som er gældende for institutionens specialgruppe.

Efter et par forberedende møder, hvor personalets ønsker og idéer blev belyst, diskuteret og noteret, kunne vi præsentere et forslag til en totalløsning. En totalløsning, hvor de bedste af de eksisterende legeredskaber selvfølgelig indgik.

Forslaget blev gennemgået og tilrettet, så vi snart havde det optimale forslag til en ny legeplads.

På baggrund af dette oplæg blev der udregnet et endeligt tilbud, som hurtigt blev accepteret.

Projektet indeholdt hele pakken, nemlig nedrivning, bortskaffelse, flisearbejde, nye legeredskaber, montering, jordarbejde, gartnerarbejde og til slut græssåning.

Da projektet var på plads, blev der lavet en tidsplan for projektet, med start i uge 37.

Der var afsat 2 uger til projektet. En tidsplan som dog var lidt for optimistisk, da projektet fra start til slut varede næsten 4 uger.

Selv om der forelå tegninger og projekbeskrivelse, så kom der alligevel tilretninger i løbet af opførselsfasen.

En god dialog mellem personalet, den lokale konsulent og ikke mindst vore montører gjorde, at de ændringer, der blev lavet, var med til at forbedre projektet.

Vi ved jo alle, at selv om det virker godt på papir, så er det ikke altid tilfældet i virkeligheden, så heldigvis kunne vi sammen ændre lidt på tingene.

Nu er projektet tilendebragt med et SUPER godt resultat.

Gartneren har afsluttet projektet, og vi har leveret en legeplads som kunden er MEGET tilfreds med.

Vi er stolte over at have leveret et projekt, som er endt ud i en flot og meget populær legeplads med mange forskellige udfordringer.

– Ole Thomsen, Salgskonsulent hos Nikostine ApS

Se flere billeder af projektet herunder

Interesseret i ny legeplads?
…eller renovering af den gamle?

Er I også interesseret, I at få besøg af en af vores dygtige legepladskonsulenter, så find den nærmeste, ved at klikke her!

Du kan også ringe til os på 86 60 37 20

Nikostine Pigens Logo

Leave a Reply