Indretning af Kingo Børnehus i Hjørring

I efteråret 2013 færdiggjorde Hjørring Kommune sammenbygningen af de to institutioner Kingo og Spiren, og udvidede institutionen med en ny vuggestueafdeling.

Børnehuset Kingo i Hjørring

“Vi har været glade for vores samarbejde”

I efteråret 2013 færdiggjorde Hjørring Kommune sammenbygningen af de to institutioner Kingo og Spiren, og udvidede institutionen med en ny vuggestueafdeling. 

Den nye bygning på ca. 600m2 danner en flot ramme for de ca. 125 børn, som har deres dagligdag i institutionen.


Nikostine blev valgt som leverandør efter udbud, hvor to andre leverandører også deltog.

Da vi havde vundet udbuddet startede så den praktiske og planlægningsmæssige del af opgaven.

Efter et par møder med den faglige leder Mette Vang samt kommunens projektansvarlige Maj-Britt Wærn Jensen, var vi klar til at sætte gang i ordren. Pga. sommerferie var tiden lidt presset, men det så ud til, at det hele ville komme til at gå op i en højere enhed.

I uge 29 ankom den første bilfuld møbler.

I uge 30 blev garderoberne monteret, på trods af at håndværkerne endnu ikke var helt færdige.

I uge 31 og 32 kom der så en lind strøm af produkter, og snart var indretningen på plads. Efterfølgende har der været en del efterbestillinger, som nu også er på plads.

Legepladsen er nu også klar med to nye gyngestativer, renovering af klatrestativ, græsmåtter og sidst, men ikke mindst “DET NYE PIRATSKIB”

Faglig leder Mette Vang Hansen skriver efterfølgende således

Brev Fra Mette Vang Hansen

Vores oplevelse af samarbejdet med Ole og Nikostine

I forbindelse med vores sammenbygning og ombygning til stordriftsinstitution var det Nikostine, der vandt udbuddet på lavest pris. Nikostine har leveret inventar, barnevogne, krybber, klapvogne, garderober, legetøj, gynger og et flot sørøverskib til vores legeplads.

Efter udbud gennemgik vi i fællesskab vores ønsker. Ole Thomsen vendte tilbage med sine forslag til eksempelvis inventar. 

Inden levering lavede Ole og jeg en plan over, hvornår hver enkelt ting skulle leveres i institutionen.

Ole var altid på pletten til at modtage garderober, inventar, barnevogne, legeredskaber mv. Havde vi brug for eksempelvis barnevogne før aftalt leveringstidspunkt, havde Ole altid en løsning på det.

Efter leveringen har Ole spurgt ind til, om vi var tilfredse med varerne. Enkelte ting har Nikostine taget retur, da jeg havde forregnet mig.

Nikostine har været meget samarbejdsvillig og været yderst behjælpelige med at opfylde vores ønsker. Salgskonsulent Ole Thomsen siger altid: ”Det finder vi ud af”, og dette er på trods af, at vi til tider havde nogle krævende ønsker. 

Vi har været glade for vores samarbejde og kommer bestemt til at bruge Nikostine igen, når der skal købes nyt legetøj.

Mette Vang Hansen
Faglig leder

Børnehuset Kingo
Hjørring

Billeder fra projektet

Nikostine.dk

Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.

Leave a Reply