Legepladsprojekter hos Krystallen i Børkop

"Vi har igennem flere år haft et samarbejde med Nikostine omkring vores legeplads. Jeg oplever, at blive mødt med det udgangspunkt, at intet er umuligt. Nye ideer bliver taget alvorligt og i dialog videreudvikler vi sammen."

Krystallen Børkop

Nyt flot udeareal – fra idé til færdigt resultat – problemfrit!

Igennem flere omgange har Nikostine hjulpet med at opbygge legepladsen hos Krystallen i Børkop. Bodil Buchholtz som er børnehaveleder hos Krystallen fortæller herunder om sine erfaringer fra samarbejdet med Nikostine.

Klatrehus , Børkop

“Jeg har igennem flere år haft et samarbejde med Nikostine omkring vores legeplads. Jeg oplever, at blive mødt med det udgangspunkt, at intet er umuligt. Nye ideer bliver taget alvorligt og i dialog videreudvikler vi sammen.” 

Stort sandkassehus, Børkop

“Den første nyudvikling hos os, var et stort sandkassehus, der kunne skabe skygge for solen og ly for regnen. Der befinder sig altid 10 -15 børn i og omkring dette sandkassehus, der indbyder til flere forskellige legemuligheder.”

“Vi har for ganske nyligt fået tilbygget vores vuggestue og tillagt et stort ekstra udeareal. Jeg havde en idé om et udfordrende klatrehus til vuggestuebørnene. Jeg nogle skitser og har i dag det færdige produkt stående, til stor fornøjelse og mange ”farlige” udfordringer til børnene. De øver og øver på klatringens farlige kunst, til styrkelse af både motorik og dømmekraft på flere måder.”

“Vi skulle etablere et stort sandområde, med små legehuse og et stort sandkassehus integreret. Undervejs, hvor der var gravet ud dertil, kunne vi se, at det ville være en stor fordel at udvide området med adskillige metre. Inden for en time var området ændret, så det i dag er en optimal løsning, frem for den vi havde på papiret.” 

“Montørerne er et par fantastiske kreative personer, at arbejde sammen med. De betragter børnene som ”samarbejdspartnere”, så arbejdet glider helt uproblematisk.”

Venlig hilsen
Bodil Buchholtz, Børnehaveleder

Billeder fra legepladsen hos Krystallen

Interesseret i ny legeplads?
…eller renovering af den gamle?

Er I også interesseret, I at få besøg af en af vores dygtige legepladskonsulenter, så find den nærmeste, ved at klikke her!

Du kan også ringe til os på 86 60 37 20

Nikostine Pigens Logo
Nikostine.dk

Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.

Leave a Reply