Nye Legepladser til fem boligblokke i Rødkærsbro

"Nikostine, har i samarbejde med KPF Arkitekterne, stået for renovering af ude-arealer, samt opsætning af nye legeredskaber, på flere forskellige legepladser og fællesarealer i området..."

Nye legepladser til boligblokke

Nye Legepladser til fem boligblokke!

Boligselskabet Sct. Jørgens 5 boligblokke på Østervang og Østerled i Rødkærsbro (Midtjylland), er igennem de seneste par år blevet renoveret, imens Nikostine, i samarbejde med KPF Arkitekterne, har stået for renovering af ude-arealer, samt opsætning af nye legeredskaber, på flere forskellige legepladser og fælles arealer i området…

På boligblokkenes fælles-områder er der nu mulighed for alverdens sjove lege og aktiviteter. Der er eksempelvis opsat en stor multibane, med mulighed for både at spille fodbold, håndbold og basket. Der er også gyngestativer, klatrestativer med klatrenet, klatrereb, rutsjestænger og rutsjebaner, en stor svævebane, bålsteder med fastmonterede bænke, ned-gravede trampoliner, legehus-tipi, klatrevæg og boldspilvæg.

Vi synes selv at resultatet af hele området er blevet rigtig flot. Derfor vil vi selvfølgelig gerne vise dig lidt forskellige billeder, fra arbejdet undervejs og fra de færdige legepladser.

Vi håber, at alle børnene på Østervang og Østerled i Rødkærsbro, er glade for legearealerne, som stod færdige i 2017.

Et par billeder fra arbejdet undervejs!

Multibanen er på plads

Opførelse af bålsted

Midt i projektet...

Boldvæg af robiniestolper og bodexplade.

Billeder af det færdige projekt!

Bålsted med bænke.

Stor Multibane.

Boldspilvægge af robiniestolper og bodexplader

Klatresystem

4-kantet Klatresystem

Klatreplade med klatregreb.

Klatretårn med rutsjebane

Tipi Legehus

Klatretårn med rutsjebane

ned-gravet trampolin

Robinie-gyngestativ med dækgynger

3-kantet klatresystem

Repræsenterer du en boligforening, en grundejerforening eller en anden forening – og skal du bruge et godt tilbud på ny legeplads, eller renovering af den gamle – så kontakt os endelig, for nærmere information.

Vi leverer legepladser til alle – lige fra vuggestuer, børnehuse, skoler, SFO og fritidsklubber, samt grundejerforeninger, boligforeninger og sportsklubber.

Kontakt os på ✆ 86 60 37 20

…eller skriv en kommentar herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Nikostine Pigens Logo

Nikostine.dk

Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.

Leave a Reply