Institutionscyklerne fra Winther

Flere af køretøjerne bliver produceret i Danmark og er både CE, EN-71, ASTM og TÜV certificeret.

Winthers institutionscykler

Institutionscykler og institutionskøretøjer fra Winther kan fra 3. februar 2020 købes hos Nikostine.

Winthers institutionscykler består af flere forskellige cykel-serier. Viking-serien fra Winther, er måske en af verdens bedste institutionscykel-serier.

Køretøjerne bliver produceret i Danmark og er både CE, EN-71, ASTM og TÜV certificeret.

Viking-cykelserien tæller mange forskellige typer af institutionskøretøjer, så som 3-hjuler, 2-hjuler, løbehjul og løbecykel, men også mere specielle og sjove køretøjer og gokarts. 

Ydermere fører vi også ”Mini-Viking”, ”Circleline”, ”Explorer” og ”Turtle” serierne. Så tag et godt kig på vores hjemmeside og du skal finde… 

Har du spørgsmål til institutionscykler?

Så er du velkommen til at kontakte os på 8660 3720 eller nikostine@nikostine.dk

“Børn har brug for at bevæge sig, de har brug for frisk luft og blæst i håret…”  

Man skal huske at nyde livet!

Nu til dags er det vigtigere end nogensinde, at både forældre og pædagoger, lokker børnene med udenfor og væk fra tablets, mobiler og PC.

Børn har brug for at bevæge sig, de har brug for frisk luft og blæst i håret og så har vores børn også rigtig godt af, at lege med andre børn, så de kan lære at omgås andre og have sociale interaktioner, som man ikke lige finder bag computerskærmen… 

Ydermere udvikler børnene deres motoriske færdigheder og træner kroppens muskulatur, når de får lov til at bevæge sig rundt på legepladsen, om det så er på løbende ben, eller på et sjovt Winther institutions køretøj! 

Showcase af Winther Køretøjer:

Har du spørgsmål til institutionscykler og køretøjer fra Winther,
så er du altid velkommen til at kontakte os på
 8660 3720 eller nikostine@nikostine.dk

Nikostine.dk

Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.

Leave a Reply