Legepladsudstyr & montage

Vi er førende indenfor design af legepladsmiljøer. Vores kunder favner bredt lige fra institutioner til parkmiljøer. Vi arbejder sammen med de førende legepladsproducenter, så vi kan klare alt fra redskaber af naturtræ til redskaber af galvaniseret stål.

Nikostine har bygget en massiv erfaring op igennem tiden, så vi har ligeledes vores eget produktprogram på de områder, hvor vi ikke har kunnet finde et alternativ til de leverandører, vi arbejder sammen i dag.

Tøv ikke med at ringe og spørge ind til vores produktprogram. Der er rigtig mange muligheder for at få en legeplads, der spiller op til leg og hygge og som passer netop lige til dine/jeres behov.

Sortiment

 • Kvalitetssikring

  Nikostine er meget patentlig med vores kvalitetssikring. Det er lige fra produktet til montagen af legepladsen. Vi vil altid skabe det bedste miljø at være i for vores kunder, hvilket er ensbetydende med, at vi overholder alle gældende regler indenfor legepladsdirektivet EN 1176-1:2017.

 • Robina & Lærk

  Nikostine bruger den bedste kvalitet indenfor træsorter som Robinia og Lærk. Begge sorter er kendt som hårdført træ, der kan tåle at stå udenfor hele året rundt. Vi bruger også andre træsorter, men det er altid tydelig beskrevet, hvad vi bruger på forskellige produkter. Nærmere info omkring garantiperiode, henvises til vores salg—og leveringsbetingelser.

 • Faldunderlag

  Nikostine leverer mange forskellige slags faldunderlag, som er lige fra faldsand til gummifliser. Nikostine har valgt at bruge ekstern leverandør til støbt gummi og kunstgræs belægning, da det kræver en specifik erfaring. 

 • Montage

  Vi har vores egne montører til at kvalitetssikre din legeplads. Montørerne har mange års erfaring med opbygning af legepladsmiljøer, så du vil få besøg af et kompetent hold, der evner at komme i mål, hver gang de bliver sendt ud på en ny opgave.