Bæredygtig uderum

MED LEGEPLADSER & MULTIBANER I FOKUS

Nikostine har gennem tiden opbygget et godt netværk af leverandører på udendørs produkter, så jeres idefase kan få ”frit løb”. Nikostine vil sammen med jer skabe et miljø, hvor leg, hygge og fællesskab er indbegrebet i vores produkt sammensætning, da udendørs miljø betyder meget for børns sundhed, trivsel, læring og udvikling.

At skabe gode forskellige miljøer med fokus på fysisk leg og aktiviteter
At skabe et godt opholdsmiljø
At signalere hvor barnet skal være i ro, og hvor er der plads til at tumle

Miljøet kan være formet til bestemte formål, mens andre legemiljøer blot har rammerne til børnenes egen fantasi. Nikostine vil rigtig gerne være med til at skabe et udendørs miljø, hvor der er plads til det hele.

Sortiment

 • Siddeområde

  Måske er hele formiddagen foregået på multibanen eller i vild fart på pumptracken. De små ben er trætte, og trænger til en pause. Siddeområdet skal inviterer til at slå sig ned, når der skal spises, ventes, trøstes, snakkes eller hvis der bare er brug for en pause fra legen. Se vores cykelbaner her.

  Hos Nikostine har vi et stort udvalg af bænkeborde til udendørs brug. Disse tilbydes i mange forskellige designs, materialer samt med og uden ryglæn. I vores sortiment findes bænkesæt i vedligeholdelsesfri genbrugsmateriale, i forskellige træsorter og stel lavet af varmgalvaniseret stål. Vi tilbyder bænkeborde både til børn og voksne, specialbyggede bænkeborde til handicappede samt mobile bænkeborde med 2 hjul, der hurtigt kan flyttes rundt. For at skabe mere hygge og ikke mindst læ og skygge, kan vi tilbyde vores solsejl i forskellige størrelser, som selvfølgelig også kan fås som side sejl. Se vores udvalg i bord-/bænkesæt her, og vores solsejl her.

  En anden mulighed kan være vores udendørs klapborde som findes i forskellige størrelser udført i vandfast finer. En supersmart og praktisk løsning.

  En sansehave er også en mulighed hos Nikostine. Blomster/plantekasser, og højbede udført i lækkert lærketræ og malet med træbeskyttelse. Planter og blomster har en gavnlig effekt på krop og sind uanset alder, og derfor er grønne elementer i indretningen en rigtig god løsning. Vores lækre krydderurte stativ lavet i flot Robina træ, er også en mulighed eller en sansevæg til leg og læring.  En sansehave giver også mulighed for at opdele arealer, lave hyggekroge og ikke mindst mulighed for naturprojekter. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der ønskes et siddeområde med gode løsninger og kvalitets materialer. Se vores udvalg her.

 • Bål

  Friluftsliv er fantastisk. Bål giver varme om vinteren og hygge om sommeren. Der er bare noget særligt ved at sidde sammen omkring et bål. Røgen, varmen og det at sidde tæt, er et rigtig godt samlingssted til fællesskab. Bål er en invitation til at mærke, sanse og føle, og der falder altid ro i bålets nærvær. Vi kan tilbyde flotte og robuste bål steder med bænke i ege tømmer og malet med træbeskyttelse farve TEAK eller SORT. Se vores bålsteder her.

  Ønskes en simpel løsning med flytbare bålplads bænke udført i fint pudset og olieret lærketræ, er dette også en mulighed.

  Af praktiske ting har vi mukkerter, brændekløvere i forskellige størrelser, tænd stål og bålhandsker. Sikkerheden skal selvfølgelig være i orden og derfor tilbyder vi brandtæpper, burnfreespray og førstehjælpskasser.

  Mad over bål smager bare bedre. Vi har kvalitets lækkert udstyr til bål sted såsom bon-fire sæt, grillriste, pizzalåg og køkkenredskaber i rustfri stål. Gryder til f.eks. en dejlig varm suppe, pander til lækre pandekager, bål pinde til varme og sprøde snobrød, og til dessert kan vores popcorn popper og popcorn gryde benyttes. Så bliver det ikke mere hyggeligt. Se vores Udeliv kategori her.

 • Udendørs fitness

  Oplev glæden ved udendørs fitness. Vi tilbyder spændende fitnessmaskiner i høj kvalitet, der kan bruges til lidt større børn i skolen, i parkområder, plejehjemmet eller sportspladsen. Redskaberne kan vælges i kraftig varmgalvaniseret stål med 10 års garanti eller et multifitness som er pulverlakeret i grå/orange/sort farve. Ønskes et mere naturligt look har vi Træ fitness i robust og flot FSC godkendt malet robinietræ.

  Naturen er god for vores mentale sundhed, og det er vigtigt at røre sig uanset alder. Et træningsområde skaber fællesskab, livskvalitet og muligheden for at dele interessen i at være aktiv. Vi har træningsmaskiner til hele kroppen uanset træningsniveau, og maskinerne appellerer næsten til at blive afprøvet, når man går forbi. Konditionstræning, styrke, balance og smidigheden bliver bedre og energien tankes op under åben himmel i fællesskab eller hver for sig.

  Redskaberne er også rigtig gode til børn med særlige behov, da de mærker deres egen krop, signaler, budskaber- og dens begrænsninger. Vi vil rigtig gene hjælpe med at skabe et lækkert udendørs fitness rum, og vores dygtige salgskonsulenter står selvfølgelig klar til at hjælpe. Se vores udvalg her.

 • Musik er følelsernes sprog

  Hvis man skal skabe et unikt tema på legepladsen eller blot ønsker et tema område, er musik en rigtig god løsning. Musik motiverer børn til at bevæge sig, skaber stemning og fællesskab. Vores solide musikinstrumenter til legepladsen er for det meste fremstillet af rustfri stål, er håndlavede i England og bliver ofte fastmonteret i jorden.

  Af musikinstrumenter kan nævnes tonerør, rustfri stålrør, handpipes, forskellig artede trommer og forskellige xylofoner. Vi har Music Books, som er en musikbogstander med metalsider, hvorpå der er sange. De farvede noder i bogen passer til xylofonens farvede tangenter, og hjælper barnet til at spille en velkendt melodi. Vi har iøjnefaldende musikblomster med forskellige toner, højder og farver, som vil sætte kulør på enhver legeplads.

  Hvert musikinstrument har sin helt egen unikke lyd, og kan derfor skabe hver sin fantastiske musik oplevelse. Sang, dans, klap og gå i takt. Igennem musikken bliver børnenes sprog stimuleret, og igennem dansebevægelserne bliver de motorisk stimuleret, samtidig med de har det sjovt, og der skabes et musikalsk fællesskab. Musik er et rigtig godt pædagogisk arbejdsredskab, og må ikke undervurderes i forbindelse med børn og unges læring og trivsel. Er der tale om handicappede børn eller børn med særlige behov, har musik og musikundervisning også en positiv effekt. Vi står altid klar til et uforpligtende besøg af en af vores salgskonsulenter. Se vores fine musik redskaber her.Inspiration