Vild leg

Nikostine kan tilbyde en løsning, der passer til dine behov. De løsninger, vi har valgt, er at lagerfører af høj kvalitet. Ud over kendte mærker, så har Nikostine udviklet sit eget system, som er gennemtestet og står flere steder i Danmark. Det smarte ved Nikostine systemet, er at det er modulopbygget, så det nemt kan tilpasses til det område, du har til rådighed.

Hos Nikostine elsker vi fart over feltet med masser af bevægelse, sved på panden og røde kinder. Vi kan tilbyde rigtig mange forskellige former for udendørsaktiviteter, hvor børn i alle aldre kan møde læring, udfordringer og få skabt en masse fantasi. I vild og spændende leg får børn udfordret deres egne grænser. De tilegner sig en masse selvværd og velvære og får styrket deres sociale kompetencer og motoriske færdigheder. Den bedste leg sker der, hvor børnene ikke kan stoppe igen, trods mange gentagelser og medfølgende udvikling.

Sortiment

 • PANNABANER OG MULTIBANER

  Panna er en gadesport hvor teknik, motorik og boldkontrol er i fokus. Der er bander hele vejen rundt om banen, og hver spiller har et mål, der skal forsvares. Banen kan opstilles på de fleste underlag, flyttes nemt til anden placering og opsættes igen. Nikostine kan tilbyde forskellige typer af pannabaner og multibaner i gode materialer, høj kvalitet og god konstruktion, Ønskes en skræddersyede løsning kan dette selvfølgelig også klares. Vi fremstiller pannabanerne i vedligeholdelsesfri varmgalvaniseret stål, hvor man kan tilvælge at beklæde med flotte kraftige granplanker i sort eller teakfarvet. Det er muligt at integrere eller udvide lige som man ønsker.

  En Multibane er en afgrænset boldbane omkranset af bander med indbyggede mål. Banen kan bruges til alt slags boldspil såsom basketball, volleyball, Hockey, fodbold og håndbold. Vi kan tilbyde branchens største sortimenter indenfor multibaner. Stolperne er fremstillet i varmgalvaniseret stål hele vejen igennem og derved vedligeholdelsesfri. Sidepanelerne er stærke, robuste og særlig lydisoleret, og der kan vælges forskellige farver på trådnet og vandrette barrierer kombineret med forskellige typer underlag og størrelser. Der er ingen tvivl om disse baner inviterer til fællesskab, aktivitet og bevægelse, samt skaber sjov og spændende leg. Se vores boldbaner her.

 • SKATERBANER OG TILBEHØR

  Er man glad for fart og spænding, er vores skaterramper og baner den helt rigtige løsning. Hos Nikostine har vi et bredt udvalg, da vi kan tilbyde alt fra små ramper til de større skaterbaner og også design efter eget ønske. Alle ramperne er producerede af professionelle skateboardere og sikkerhedskravene er opfyldt. Skaterramperne er bygget i en meget robust kvalitet af 2 lag vandfast krydsfiner på konstruktionen og det øverste lag kan således nemt udskiftes. Vi har gelænder i varmgalvaniseret stål til skaterramper, og kan tilbyde sikkerhedsudstyr som er en nødvendighed til de mange hop og seje tricks. Vi har derudover rulleskøjter, skateboards samt løbehjul, som selvfølgelig også kan bruges på ramper og baner. Ønskes en professionel rampe som bruges i X-Games med skatelite komposit fiberplader, kan dette også være en mulighed. Denne form for gade idræt under åben himmel er en glimrende måde at skabe sammenhold og fællesskab. Se vores Skater & Rampe kategori her.

 • PUMP TRACKS

  Hvis man ønsker en sjov og udfordrende aktivitetsplads med fart, er en Pump Track det helt rigtige valg. Et Pump Track er en bølgeagtig cykelbane, hvor man kan komme frem ved at pumpe eller hoppe på cyklen i stedet for at træde i pedalerne. Banen afsluttes med et flytbart slutmodul der giver mulighed for hop, alt efter hvor øvet man er. Man kan hurtigt komme op i fart og balancetræningen bliver virkelig afprøvet. Vi sælger Pump Tracks til alle aldersgrupper, i forskellige længder og de kan også benyttes af løbecykler, skateboards eller løbehjul. Denne aktivitetsplads vil skabe acceleration, action og teknik og samtidig flere sus i maven. Alle aldre mødes, hygger og oplever socialt fællesskab. Er du til fart på to dæk har du løsningen her. Se vores Pump Tracks her.

 • PARKOUR

  At bevæge sig hurtigt, effektivt, direkte og jævnt – det er parkour. En aktivitet der udvikler koordination, kreativitet og udholdenhed. En værdifuld udfordring, hvor dine fysiske evner bliver testet, ved at finde måder at overvinde forhindringer på. Alle muskelgrupper bliver anvendt og inkludere balance, styrke, præcision og kreativ tænkning. At træne parkour kan bestå af en kortere rute (et run), hvor man træner at perfektionere sine bevægelser, eller kan være træning af ét enkelt spring ad gangen. Her får du de bedste kombinationer i parkour, hvor vægelementerne er i parkour-struktur og er udført i bæredygtigt krydslamineret træ, for at sikre høj stabilitet og holdbarhed. Vægelementernes øverste kanter er beklædt med plast og skridsikker gummi. Vandrette rør er lavet af rustfri stål, og konstruktionen er fastgjort til jorden ved hjælp af varmgalvaniserede ankre sat i beton. En aktivitet udenfor med hop, spring og klatring der giver god balance, bedre motorik og samtidig er en sjov leg. Se vores parkour produkter her.

 • SVÆVEBANER

  Dette legeredskab giver fart, spænding og kilden i maven. Her suser man afsted og der er rigtig gode muligheder for fantasifuld leg. Vi kan tilbyde flere forskellige modeller og længder i høj kvalitet, som altid har en solid stålwire i toppen og udføres i rustfri stål og robinie træstammer malet med træbeskyttelse farve teak. Vi har svævebaner til forhøjning i fire forskellige længder og har forskellige former for plateaus og rustfri platforms. Ønskes en sjov og anderledes gyngeaktivitet er vores pendelsæde også en mulighed. Vi har et stærkt team af montører der bygger og opsætter, og ønskes en renovation af en ældre svævebane, kan dette også lade sig gøre. Ved anskaffelse af en svævebane, er der dømt fri leg til alle vovehalse. Se vores svævebaner her.

 • TRAMPOLINER

  Trampolinen er virkelig en sjov aktivet der kræver styrke, smidighed og balance. Hos Nikostine tilbyder vi robuste trampoliner af professionel kvalitet og selvfølgelig godkendt til brug i institutioner og offentlige legepladser. Trampolinernes rammekonstruktion fremstilles i stabilt galvaniseret stål, fås i forskellige størrelser, designs og farver og med SBR gummikant. Vores salgskonsulenter står klar til at vejlede og ikke mindst få sikkerheden på plads. Trampolinerne sælges som enkeltvis, store, små og som trampolinsæt hvor der kan hoppe mange ad gangen. Følelsen af vægtløshed, den svævende fornemmelse og suget i maven. succesoplevelsen når grænserne bliver flyttet, og barnet bliver mere modig i hop og spring. Er man til aktiv sjov leg, vil en trampolin helt sikkert skabe begejstring. Tiden flyver, når man har det sjovt! Se vores trampoliner her.

Inspiration