100%  dansk virksomhed  30 dages fuld returret på lagervarer  Her kan du handle med EAN  Personlig kundeservice, ring til os: 86 60 37 20  


Sønderskov-Skolens SFO

"De var over den fra første minut"

Sønderskov-Skolens SFO i Sønderborg havde et ønske om en forhindringsbane. På udendørsarealet var der i forvejen 2 områder med faldunderlag, forslaget var derfor en forhindringsbane, hvor 2 af redskaberne krævede faldunderlag og resten kunne placeres rundt om uden at det var nødvendigt at etablere yderligere faldunderlagsområder. For at skabe en "Jorden er giftig" effekt, blev der placeret dæk i mellem de forskellige redskaber.

Nikostine kom med det bedste løsningsforslag og da skolen fra tidligere havde gode erfaringer med Nikostine, var valget ikke så svært.

En væsentlig del af pengene til projektet blev søgt igennem kommunens sundhedsafdeling - hvor Nikostines tilbud, opsætning og idégrundlag var med til at danne grundlaget for ansøgningen.

Alle aftaler fra start til slut blev overholdt og montørerne var færdige til det aftalte tidspunkt til stor glæde for viceskoleinspektør Søren Levring. "De var over den fra første minut" udtaler han og glæder sig over at forhindringsbanen fortsat bruges dagligt. 

Nikostine er stolte over at have leveret en bane, som ud over at passe godt ind i omgivelserne styrker og videreudvikler børnenes motoriske egenskaber.