Sorting

49-54 / 54 varer

Faldende orden
  1. Motorcykel m. anhænger
    Varenummer: Q1199
    646,00 DKK
  2. 626,00 DKK
  3. 599,00 DKK
  4. 999,00 DKK
  5. 1.199,00 DKK
  6. 1.199,00 DKK

49-54 / 54 varer

Faldende orden

Læs mere om køretøjer

Til de mindste anbefaler vi vores gåbiler og skubbere. Her findes køretøjer uden pedaler, som skubbes frem ved hjælp af benene. Den kendte og elskede røde scooter fra Dantøj, Gåbilen Cozy Coupe fra Little Tikes, som mange kender fra supermarkedet, den ergonomisk korrekte Bobby skubber fra Winther og de fantastiske gåtraktorer/skubbere fra RollyMiniTrac for blot at nævne nogle stykker.Til de større børn har vi køretøjer med pedaler.

Skateboard eller rulleskøjter? Det handler om lige dele balance og blær!  Vi fører inliners fra str. 29 til 42 og har også nogle rigtigt gode begynder rulleskøjter med 3 hjul, som kan omdannes til inliners, når trygheden og balancen er til det.

Uanset om valget falder på skateboard, rulleskøjter eller tilbehør, så husk lige hjelmen!

Gåbiler & skubbere

I børneinstitutioner er gåvogne og skubbere mere end bare legetøj; de er redskaber, der støtter børns fysiske og mentale udvikling. Ved at tilbyde disse transportmidler i et pædagogisk og sjovt miljø kan institutioner hjælpe med at skabe en sund platform for læring, udforskning og samarbejde, der er afgørende for små børns tidlige udvikling.

Traktorer

Institutioner, der inkluderer skubbetraktorer og pedaltraktorer i deres lege- og læringsmiljøer, skaber muligheder for børnene til at udvikle sig fysisk, socialt og kreativt. Disse firehjulede redskaber er ikke blot legetøj; de er værdifulde værktøjer til at fremme sund udvikling og glæde hos børn i institutioner.

Tilbehør

Det er altid en god idé med en cykelhjelm også selv om barnet "kun" køre på løbecykel eller skubbe scooter. Du finder vores udvalg af godkendte cykelhjelme i denne kategori. Ud over reservedele som dæk, rat, pedaler og sæder til pedaltraktorer, er det også her du finder trafikskilte, trafiklys og kegler.