Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Læs mere om sport

Mange af sportsartiklerne findes i børnehave eller skolesæt, hvor der er penge at spare, ved at købe ind til hele gruppen/klassen på én gang. Prøv fx bordtennis skolesættet fra Stiga, fodbolde sampakken med 12 assorterede fodbolde i et net eller et af de mange spændende skole og børnehave hockeysæt.

Badminton

Badminton er ikke blot en sport, det er også et spil, der giver motion og glæde på tværs af aldersgrupper. Dette hurtige og spændende spil har mange fordele, der gør det til en fremragende aktivitet for skoler, gymnasier, universiteter og andre institutioner.

Basketball

Basketball er en af de mest populære og spændende sportsgrene i verden, og det er også en populær sport til skoler, gymnasier, universiteter og fritidscentre. Dette dynamiske spil tilbyder en bred vifte af fordele, der gør det til en ideel aktivitet for institutioner.

Bolde

Bolde til børn er en sjov og lærerig måde at lege på. Bolde kan stimulere barnets sanser, motorik, koordination og kreativitet. Der findes mange forskellige slags bolde til børn, alt efter hvad de kan lide at lege med. Skumbolde: Disse bolde er bløde og lette, og de er gode til at kaste og gribe uden at gøre ondt. De kan også bruges indendørs uden at ødelægge noget. Sansebolde: Disse bolde har forskellige strukturer, former og farver, som stimulerer barnets syn, hørelse, følesans og nysgerrighed. Fodbolde: Denne bold er en klassiker, som mange børn elsker at spille med. Fodbold er en god måde at få motion, lære regler og samarbejde med andre. Der findes fodbold i forskellige størrelser og materialer, som passer til forskellige underlag og aldre. 

Bordtennis

Bordtennis, også kendt som ping-pong, er en sport og fritidsaktivitet, der har fanget folks hjerter verden over. Med sin hurtighed, præcision og spænding tilbyder bordtennis en bred vifte af fordele, både som en konkurrencesport og som en afslappende fritidsspis.

Diverse sportsrekvisitter

Her finder du sportsrekvisitter og hjælpemidler til mange forskellige sportsgrene. Nipler, kompressor, boldnet og koordinationsstige til fod- eller håndbold. Markeringskegler og mærkebånd til alle typer holdsport.

Fitness

Fitness kommer af det engelske ord at være fit, egnet til overlevelse. I Danmark bruges ordet ofte om at dyrke alsidig styrke- og konditionstræning. Her finder du både boksehandsker og sandsæk til boksning, sjippetove til opvarmning og gymnastikmåtter til den efterfølgende afslapning.

Hockey

Trænger ungerne til frisk luft og sved på panden? Så er en gang skolegårdshockey lige sagen. Alt hvad I behøver for at komme i gang, er to hockeymål, et hockeysæt bestående af hockeystave og bolde og eventuelt ekstra hockeybolde eller måske en ægte hockey puck?! Vær opmærksom på at hockeysættene findes i forskellige størrelser. Til børnehavebørnene anbefaler vi 80 cm hockeystave, til skole, SFO og klub anbefaler vi 95 cm hockeystave og til de lidt større børn og unge anbefaler vi hockeysættene med 100 cm. skafter.

 
Tennis

Tennis er en sport, der kombinerer fysisk udfordring og elegance i en enestående pakke. Det er en af de mest populære individuelle sportsgrene i verden, og det tilbyder en bred vifte af fysiske og mentale fordele. Så tennis passer perfekt ind, om det er til pausen eller i idrætstimerne.