Cykler og køretøjer

Hos Nikostine har du adgang til et bredt og velassorteret sortiment af kvalitetscykler og køretøjer.

Vi fører alle de kendte mærker; Winther, Rabo Tricycles, Rose, Moon Car, Puky, Zippl, Dino cars, AluCar og Andreu.

Fælles for alle produkter er høj kvalitet og minimalt behov for vedligeholdelse. Produkterne er skabt til dagligt hårdt slid i en daginstitution med stærke, energiske, aktive børn samt børn med særlige behov. Produkterne er fremstillet af stål og aluminium og de har alle 5 års garanti mod stelbrud. Vi fører selvfølgelig reservedele til alle vores modeller.

At cykle er en sjov måde at bevæge sig på.

At cykle giver oplevelser og frihed.

At cykle giver frisk luft og motion.

Sortiment

 • 2-hjulede

  De tohjulede cykler kan både købes som en løbecykel og en pedal cykel. Man kan tyvstarte med en løbecykel, og når barnet har opnået en veltrænet balancesans, er tiden kommet til den tohjulede pedalcykel.

  Se vores udvalg her.

 • Løbecykler

  Børn kan forholdsvis tidligt køre på en løbecykel og vil derigennem lære de grundlæggende færdigheder, der er nødvendigt, for at kunne lære at cykle på en tohjulet pedalcykel. Styrebevægelse, ligevægt og balance bliver udfordret, og der skal afstandsbedømmes og styres uden om forhindringer. Barnet får selvtillid og lyst til nye udfordringer, da de får følelsen af, at det er dem, der styrer cyklen, og ikke omvendt.

  Hos Nikostine kan vi tilbyde forskellige robuste og flotte løbecykler til små og store børn. Vi har løbecykler, der har justerbar højde, forskellige slags slidstærke dæk og der kan vælges pulverlakeret stål eller stel i aluminium, hvilket garanterer produktet er rustfri. Vi har løbecykler med træsæder, special designet saddel, sikkerhedshåndtag, og kvalitetskuglelejere. Til de små børn kan MINI RABO anbefales. De laver virkelige robuste og fede designs som f.eks. lastvogn, en stridsvogn og en taxicykel. Disse løbecykler har dog 3 hjul, men kan også fås som almindelige 3 hjulede pedalcykler.

  Til de store børnehavebørn, er en tandem løbecykel også en mulighed. Her bliver udfordringen ikke mindre af, at man skal være to om at få cyklen til at køre. En løbecykel er den bedste cykel til små børn, når de skal lære.

  Se vores udvalg her.

 • Pedalcykler – 2 hjul

  Når barnet har fået kontrol over balancen og pedalerne, så er det tid til at forsøge med en 2 hjulet pedalcykel. Det er et stort og et særligt øjeblik, når barnet kan cykle uden støtte. Herefter begynder læringen i at bremse sikkert, at se sig til siden og at række armen ud eller op for at signalere ”jeg drejer” eller ”jeg stopper”.

  Når styre- og bremsemanøvrerne er på plads, og barnet er blevet dus med cyklen starter cykeltræningen, som kan foregå med vores færdselstavler og kegler. Hos Nikostine kan vi tilbyde forskellige robuste tohjulede pedalcykler fra forskellige mærker. Materialet er udført i pulverlakeret stål og metal, med punkterfri gummihjul og designet i flot finish.      

  En væltepeter er også en mulighed. En stor, sjov og anderledes cykel uden kæde, da den drives frem via tryk på pedalerne. Vi kan tilbyde cyklen i stor og lille, hvor balancen og koordination virkelig blive udfordret. Der er ingen tvivl om at barnet oplever selvstændighed, stor glæd og begejstring, når de kan køre på en pedalcykel. 

  God fornøjelse med de tohjulede.

 • 3-hjulede

  Disse trehjulede begynder cykler kan inddeles i skubbecykler og pedal cykler, men supplerer hinanden rigtig godt da de stimulerer og udfordrer på hver sin måde, og garanterer glæde og lyst til leg og bevægelse.

 • Skubbe cykler

  Et skubbekøretøj er en rigtig god start inden løbecyklen. Vi kan tilbyde flotte skubbekøretøjer i forskellige størrelser, i pulverlakeret stål stel og støjsvage hjul. En skubbecykel er en rigtig god løsning til barnet der ikke har cykelbalance endnu. Barnet øver kraftige afsæt fra jorden, af- og påstigning, styring og sætte fra med fødderne.

 • Pedalcykel – 3 hjul

  Den trehjulede cykel kan bruges sideløbende med skubbecyklen, da disse udfordrer børnenes motorik forskelligt. Vores trehjulede cykler kan købes i mange forskellige flotte mærker og kaldes for begynder cyklen. Cyklerne kan fås med stå plade, med bakke eller med en rigtig flot trailer.

  De trehjulede cykler kan også købes i mange seje udgaver som f.eks. easy rider, taxi, taxi twin, skolebus, politibil, brandbil og ambulance. Her er der virkelig lagt op til rolleleg og en masse fantasi. Cyklerne er fremstillet af pulverlakeret stål og hård plast. De har kvalitetskuglelejer og hjulene er lavet af hård punkterfri gummi. Pedalcyklerne udfordrer barnets motoriske færdigheder, træner musklerne og ikke mindst koordinationssansen. De trehjulede cykler står altid stabilt, og giver børnene tryghed i at lære mere.

 • Løbehjul

  Fart, spænding og smarte tricks. Vi har et bredt udvalg af robuste institutions løbehjul både til store og små i forskellige flotte designs. Der kan vælges forskellige løbehjul med forskellige dæktyper og forskellige antal hjul. Her tilbydes kraftig stelkvalitet, optimal komfort, justerbare højder, smart foldemekanisme for nem opbevaring, og ja vi kan blive ved. Sikkerheden er prioriteret højt og er naturligvis godkendte.

  Et løbehjul styrker barnets balance, ben muskulatur, motorik og koordination samtidig med fokus på fart og styring igennem fysisk leg. Børnene har det sjovt, og bestemmer selv farten. Når barnet bliver ældre, kan de lave fede tricks på løbehjulet evt. på skaterbaner, hvor der helt sikkert også er mange timers underholdning og sjov. Husk sikkerhedsudstyr. Du kan finde dem her

 • Trækvogne

  Hvis man gerne vil slippe for at bære på oppakningen, når man er på tur, vil en robust og rummelig trækvogn være en god løsning. Vi har trækvogne i pulverlakeret metal, med gummihjul eller en trækvogn med sæder fremstillet i syntetiske rengøringsvenligt materiale.

  Vi kan også tilbyde Rose trækvogne i forskellige størrelser, forskellige typer dæk, med sæder og sikkerhedsgelænder. En barnevognsbus udført i stærk plast og hærdet aluminium er også en mulighed. Vi har kiddy busser til 4 eller 6 personer, eller hvis man ikke vil nøjes, kan man vælge deluxe modellen og selvfølgelig tilkøbe en masse tilbehør. Disse trækvogne kan uden tvivl transportere forventningsfulde børn ud på en spændende tur. Se blot her.

 • Anhængere/trailere

  Som ekstra tilbehør kan vi tilbyde robuste anhængere/trailere til vores forskellige køretøjer i mange forskellige udgaver og flotte designs. Mærker hvor der kan tilkøbes anhængere/trailere hedder Dino Cars, RABO, ROSE, Winther og AluCar. Disse kan bruges til at transportere sand, brænde, legetøj eller hvis en ekstra passager har brug for et lift. Anhængere hjælper børnene i at udvikle motoriske færdigheder og træner koordinationen, og hvem vil ikke gerne have sin bedste ven med på tur. Se udvalg her.

 • Gokarts & mooncars

  En gokart eller moon-car er det klassiske legetøj, som børnene elsker. Kombinationen af fart, tempo, lave bremsespor og køre om kap kan begejstre enhver. Virkelig sjov og motorisk udfordrende - giver mange sjove timer. Vi forhandler forskellige gokarts og moon-cars, der henvender sig til forskellige aldersgrupper og institutionstyper. Kvalitetskøretøj, der holder i mange år, findes i mange varianter og med sjove og fede detaljer. Her kan man virkelig lege professionel racerkører, og samtidig blive motorisk udfordret afhængig af, hvilket køretøj man vælger. Se vores udvalg her.

 • 1-hjulede

  Her er virkelig en cykel der udfordrer balancen, motorikken og koordinationen. Det første skridt er at komme op på cyklen, hvilket er nemmest ved at holde fast i en væg eller ribbe og evt. en hånd i den anden side. For at kunne lære at køre på denne holdes ryggen ret, og evt. holde fast i noget eller nogen til at starte med. Dog er cyklen udstyret med skridsikre pedaler og et håndtag på sadlen, hvis balanceevnen svigter.

  Nikostine kan tilbyde disse cykler i forskellige størrelser, da hjulets størrelse afgør sværhedsgraden. Har du først fundet balancen og lært at cykle, kan man hurtigt lave små sjove tricks på cyklen.  Se her.

 • Cykler til børn med særlige behov

  Mærket hedder RABO som er et dansk firma, der også producerer kvalitets legecykler til børn med særlige behov. Cyklerne er udført i pulverlakeret metal med gummihjul, og der er taget hensyn til særlige fysiske behov.

  Vi har en stridsvogn, der opfordrer til social leg, da den kan benyttes af 2 børn samtidig. En trehjulet Tricart cykel med ekstra støtte, eller hvem vil ikke gerne køre på børnehavens Harley Davidson med lavt siddende sæde og det lidt høje styr. Disse cykler vil med garanti vække glæde og begejstring.

 • Tilbehør

  Alle vores flotte cykler og køretøjer fortjener lækkert tilbehør. Sikkerheden skal selvfølgelig være i orden, og derfor kan vi tilbyde forskellige cykelhjelme i flotte farver og forskellige størrelser. Af praktiske ting kan vi tilbyde en mini kompressor pumpe til dæk, forskellige cykelholdere og løbehjulsholdere med henblik på orden på alle køretøjerne. For at gøre børnene trafikklar i institutionerne, har vi flotte færdselstavler til cykelbanen. De er fremstillet i plast eller aluminium med mulighed for jordspyd. Disse kan bruges til undervisning, en god snak om hvordan man begår sig i trafikken, og hvordan man skal opføre sig i forskellige situationer.

  Man kan lave cykelbaner af vores farverige markeringskegler, supplere med trafiklys i plast og som prikken over i’et købe en diesel stander med 2 håndtag, så børnene kan få tanket op – præcis som i den voksne verden. Skal børnene flytte ting rundt på legepladsen, har vi en mini sækkevogn beregnet til børn fra 2-4 år, hvor de motorisk vil blive udfordret. Se vores fine tilbehør her.

 • Reservedele

  For at kunne give den bedste service på vores køretøjer, bestræber vi os på at forhandle så mange reservedele det er muligt. På vores hjemmeside kan man indtaste køretøjets mærke, og det vil herefter fremgå hvilke og hvor mange reservedele, vi har til det pågældende køretøj. Har man spørgsmål eller er i tvivl, skal man endelig rette henvendelse, og vi vil undersøge, om reservedelen kan skaffes. Se vores udvalg her.Inspiration