Kvalitet

Nikostines overordnede kvalitet mindset er, at vi skal overholde alle gældende regler.

Nedenfor er et udpluk af de områder vi har fokus på i dagligdagen.

 • Elite leverandør til det offentlige

  Certificeringen som eliteleverandør gives til de virksomheder, som har været blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor hvert år.

  Ifølge Mercell Danmark, som er den tildelende, så er det en præstation som påkalder sig ære og respekt.

  Nikostine ApS var nummer 7 ud af 608 virksomheder inden for sit marked i 2020, og det er vi selvfølgelig utrolig stolte af.

  Vi har igennem mange år opbygget en god og stærk position som leverandør til skoler og daginstitutioner, og dette arbejde vil fortsætte i de kommende år.

 • DS/EN 1176 Standard for legepladsredskaber

  Sikkerheden er vigtig, når vi sælger og opfører legepladser. Der skal være styr på tingene, så børnene trygt kan klatre, balancere og gynge uden fare for alvorlige ulykker.

  Derfor arbejder vi ud fra, at alle vores redskaber til legepladserne skal overholde retningslinjerne i DS/EN 1176.

 • DS/EN 1177 Standard for støddæmpende legepladsunderlag

  På legepladser monteres mange forskellige typer redskaber, og de har hver især en kritisk faldhøjde.

  Disse højder kræver forskelligt støddæmpende underlag, og hertil opfylder vi de fælles europæiske regler og retningslinjer i DS/EN 1177.

  Der er forskellige typer af underlag, som kan opfylde den støddæmpende effekt. Det kan være faldsand, gummifliser eller helstøbt gummiunderlag.

 • FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling

  Alle verdens lande har besluttet at arbejde mod en mere bæredygtig fremtid, ved at lave De 17 Verdensmål og de 169 delmål, som gør verdensmålene konkrete og handlingsorienterede for alle.

  VERDENSMÅLENE HOS NIKOSTINE

  Med afsæt i FN’s 17 verdensmål beskriver vi herunder de tiltag, vi har iværksat, for at arbejde henimod et bedre miljø og en bedre verden. Tiltagene dækker ikke alle 17 mål, men er en gradvis udvikling.

  Hos Nikostine arbejder vi med og har fokus på følgende fire verdensmål:

  VERDENSMÅL NR. 4

  Kvalitetsuddannelse.
  Vi tilbyder legetøj, møbler og andre produkter, der understøtter den vigtige læring / udvikling børn gennemgår, både førskole og i skolen.

  Vi er også leveringsdygtige i flere forskellige typer produkter til børn med særlige behov, som kan hjælpe i deres udvikling og uddannelse.

  Vi vil gerne være med til at afskaffe ulighed mellem kønnene i uddannelse, og der skal sikres lige adgang til alle niveauer af uddannelse og erhvervsundervisning for de mest udsatte, herunder mennesker med handicap og børn i sårbare situationer.

  VERDENSMÅL NR. 12

  Ansvarligt forbrug og produktion.
  Vi forsøger at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord, ved f.eks. at tilbyde de bedste produkter fra leverandører, der formår at producere legetøj og møbler miljøvenligt, med de rette miljømærkninger, såsom Svanemærket og FSC-certificering med flere. 

  Vi arbejder også med at reducere vores affaldsforbrug. Derfor genbruger vi så meget emballage som vi kan på vores lager. Produkter leveres som regel i papkasser, som vi sørger for at genbruge til nye forsendelser til vores kunder. Dette forlænger papkassernes livscyklus og gør at vi sparer rigtig meget på forbruget af nye papkasser.

  VERDENSMÅL NR. 13

  Klimaindsats.
  Hos Nikostine tænker vi over hvilke typer transport der udleder mindst CO2, når vi skal vælge transportør og eksempelvis importere varer fra andre lande.

  Vi vil også gerne via vores spændende produkter sikre, at børn i landets skoler og institutioner, får undervisning, viden, og den menneskelige og institutionelle kapacitet, til at modvirke, tilpasse, begrænse skaderne og tidlig varsling af klimaændringer.

  VERDENSMÅL NR. 17

  Partnerskaber.
  Hos Nikostine sikrer vi os, at vi har gode partnerskaber til både leverandører, virksomheder, kommuner og kunder, og at vi kan indgå i samarbejder og netværk, der styrker os alle.

  For yderligere information kan du læse om miljømærkerne her https://www.verdensmaalene.dk/

 • Leverandører

  Hos Nikostine ønsker vi at fastholde vores stærke position på markedet. En vigtig forudsætning for dette er at tilbyde vores kunder produkter med stor fokus på kvalitet, miljø og med høj legeværdi. Derfor vægter vi et tæt samarbejde med vores leverandører meget højt, da det i sidste ende er jer, som leverer de produkter, vi sælger.

  Vi er altid på udkig efter nye og spændende produkter samt nye leverandører.

  ØNSKER DU AT BLIVE LEVERANDØR TIL NIKOSTINE?

  Så kontakt os her

  For at sikre den bedst mulige behandling af din henvendelse, bedes du oplyse følgende i din mail:

  - Kontaktoplysninger og -personer
  -
  Kort præsentation af virksomheden
  - Kort beskrivelse af produkter (produktkategori)

  Vi bestræber os på at besvare din henvendelse i løbet af få dage.