Møbler

Hos Nikostine kan du i vores brede sortiment finde masser af gode kvalitetsmøbler til den moderne daginstitution. Hovedparten af møblerne er fremstillet af birketræskrydsfinér, og er som standard lakeret med en miljøvenlig og vandbaseret hvidludspigmenteret lak. Det hvide pigment sikrer en lys og flot overflade på møblet i mange år fremover. Er der ønske om en klar laks lakering, så tilbydes dette uden ekstra omkostning. Ud over vores standard sortiment, så fremstiller vi også individuelle møbel- og inventar løsninger.

Vi tilbyder også mange andre produkter så som; pædagogstole, kontor- og konferencemøbler, spejle, scener, legemøbler og et kæmpestort udvalg af flotte og lærende gulvtæpper.

Vi har dygtige salgskonsulenter over hele landet, der står klar til at hjælpe, råde og vejlede med jeres ønsker og behov i fokus. Møbler skal udover at være praktiske, også opfylde de funktionelle krav der stilles. Vores store udvalg gør dette muligt, og vi vil rigtig gerne hjælpe, med at skabe trygge omgivelser hvor børnene trives, lærer og udvikler sig.

God fornøjelse i vores møbel univers.

Sortiment

 • Garderobe, personaleskabe og indskrivningspulte

  Hos Nikostine kan vi tilbyde mange forskellige garderobe løsninger, indskrivningspulte, aflåselige personaleskabe eller blot skabe til værdifuld opbevaring. Vi har et stort udvalg i tilkøbs muligheder, forskelligt materialevalg, designs og mulighed for selv at vælge kabinet farver og låge farver. Se vores garderober her.

 • Puslerum

  Vi har et stort udvalg af pusleborde i stilfuldt design samt tilbehør. Puslebordene fås som væghængt eller fritstående, og kan også vælges som elektrisk justerbar. Vi kan tilbyde deluxe modellen, hvor vask, blandingsbatteri og bruser kan tilkøbes eller den enkle model med bøjlesæt. Som tilbehør kan nævnes rengøringsvenlige puslepuder og madrasser i forskellige størrelser, samt stiger eller trapper så barnet selv kan kravle op. Se vores pusle kategori her.

 • Spiseplads – kantine – personalestue – fællesrum – krea rum

  Vi har et stort sortiment i flotte borde i forskellige designs og til forskellige behov. Vi kan tilbyde borde i forskellige træsorter, i metal og med overflader i rengøringsvenligt laminat eller lyddæmpende marmoleum decibel i forskellige farver. Vi forhandler højborde og caféborde, som kan benyttes på arbejdspladsens fællesområder. Konferenceborde, hæve- og sænkeborde til kontormiljøet. Undervisningsborde, kantineborde, væghængte klapborde med gasdæmpning og tilhørende bænke, søjleborde og beskæftigelsesborde. Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe låsbare hjul, så bordene let kan flyttes efter behov, og på nogle modeller er der valgfri højde, så bordet kan fungere som et spisebord eller sofabord. Vi kan også tilbyde rulleborde/serveringsvogne i forskellige træsorter og rengøringsvenligt stål. Disse er superanvendelig i forbindelse med transportering af service eller blot midlertidig opbevaring.

  Vi har et bredt sortiment indenfor taburetter i mange forskellige flotte designs. Vi kan tilbyde vores flotte taburetter i birke finer, bøgefiner eller metal med rengøringsvenligt laminat, støjdæmpende linoleum eller massivt sæde på toppen. Der kan vælges stabelbare taburetter, som med fordel kan stables på en af vores transportvogne. Der kan tilkøbes ryglæn og fodstøtter, og på enkelte taburetter er der valgfri højde op til 52 cm. Er man i tvivl om, hvilken højde man har brug for, er du altid velkommen til at kontakte den konsulent, som er i dit område. 

  Taburet med hjul er også en mulighed. Disse kan vælges i forskellige designs og materialer, og kan anbefales til forskellige arbejdssituationer. Stolene kan hæves og sænkes efter behov, og der kan vælges let eller trægt løbende hjul. Ønskes stor bevægelsesfrihed er vores sadelstol en god løsning, og den er samtidig ergonomisk og behagelige at sidde på.

  Ergonomiske og fleksible højstole er selvfølgelig også en mulighed, til de små fra 6 måneder i forskellige træsorter og farver, hvor comfort hynder kan tilkøbes.

  Mangles en god kontorstol til institutionens kontor, eller blot til spisepladsen er der også her mange muligheder for forskellige designs og tilvalg. Vores arbejdsstole som ballet stolen, new star stolen og sundhedsstolen er rigtige gode valg grundet stabilitet, bevægelsesfrihed og hensigtsmæssig arbejdsstilling.

  Stabelbare skalstole til fællesrummet, kantinen eller mødelokalet kan vælges i mange flotte farver og i høj eller lav udgave. Se vores kantine & konference kategori her.

 • Læringsmiljø

  Nikostine vil rigtig gerne være med til at skabe et lærings- og lejemiljø, der understøtter børns forskelligheder og samtidig gøre det muligt at mødes på tværs af interesser. Et sted hvor barnet mærker tryghed, og mærker barndommens udfordrende eventyr.

 • Opbevaring

  Vi kan tilbyde forskellige flotte designede reoler på sokkel, på hjul, som væghængt eller i buede udgave. Der kan tilkøbes spændende tilbehør som skuffer, opbevaringskasser, sikkerhedsspejl, hylder og låger i flotte laminatfarver. Vælges reoler på hjul kan disse også fungere som mobile skillevægge og samtidig benyttes til opbevaring og hurtig flyttes rundt, og danne nye rum til forskellige aktiviteter.

  Vi kan også tilbyde hyggereoler i forskellige størrelser, designs og med forskellige tilkøb. Reolen har kasser/rum til opbevaring, kan vælges med hjul eller sokkel og madrassen indbyder til hygge og afslapning.

  Lukkede opbevaringsskabe og glasmontres er også en mulighed til opbevaring med lås som tilkøbsmulighed.

  Et legebord eller et multibord. Kært barn har mange navne. Disse kan vælges i forskellige designs med opbevaring, og giver mulighed for en hyggelig legekrog, eller at flere børn kan lege omkring bordet på samme tid. 

  Vores multifunktionsmøbler hvor børnene kan undersøge og samtidig lære er Sanseborde med skuffer har 3 optiske linser samt lysbord, og kan bruges som forskerbord men dog også som et almindeligt bord. Se vores Multifunktionsmøbler her.

  En skuffereol er genial til opbevaring af børnenes beskæftigelsesmaterialer. Disse reoler kan designes med et lille vindue i hver skuffe eller en billederamme, så barnet kan genkende sit rum. Til opbevaring kan også tilbydes en multireol på hjul med store eller små plastbakker og i forskellige størrelser.

  Bogreoler og bogvogne til læserummet kan tilbydes til ophæng på væg eller med hjul og findes i forskellige størrelser og flotte designs. Dette gør sig også gældende i madrasskabe, som kan tilbyde med sokkel eller hjul og med låger eller åbenstående.

  Skal en gruppe børn udfolde deres kreative evner kan vi tilbyde tørrereoler eller vogne i forskellige størrelser. Her kan hele klassens kunstværker ligge beskyttet og tørre. Reolerne fremstilles i hvidpigmenteret birke finer og vognene i grå pulverlakeret stålstel. Se vores udvalg i Reoler, skabe & vogne her.

 • Sofa

  Nikostine har et stort udvalg af flotte sofaer. Vi har forskellige modeller og skal sofaen benyttes til institutionsbrug skal martindale scoren vægtes højt for lang tids holdbarhed. Der kan vælges imellem læder, forskellige stoftyper og farver samt klar lak eller hvidpigmenteret lak. Vi vil gerne fremhæve vores kasse sofa som kan vælges i bomuld eller uld, og som er en rigtig god løsning til institutioner. Vores diagonal hjørnesofa med ryghynder er absolut også populær. Denne kan vælges i PVC fri betræk eller bomuld og er hyggelig og anvendelig til hyggehjørnet. Se vores sofa og lænestols udvalg her.

  Vi har selvfølgelig også flotte børnesofasæt i fast skumfyld, eller I forskellige træsorter til vuggestuen og børnehaven som kan skabe et hyggeligt afslapningsområde.

 • Gulvdekorationer

  Hos Nikostine kan vi tilbyde gulvdekorationer samt montage på disse. Vi kan tilbyde læringsdekorationer i form af tal og bogstaver, verdenskort, eller emojis der lærer om følelser og ansigtsudtryk. Et sjovt lege- og læringsredskab der ikke fylder, eller skal tages frem til brug. Se vores udvalg her.

 • Institutions tæpper

  For at skabe hygge og mindre larm i offentlige rum, kan vi tilbyde farverige tæpper i forskellige størrelser og motiver i lækker og blød kvalitet. Vi har de forskellige klassiske bil legetæpper samt læringstæpper med tal og bogstaver. Vi har selvfølgelig også gummiunderlag til tæpperne hvis dette ønskes. Se vores udvalg her.

 • Lyddæmpende skærme og moduler

  Lyddæmpende skærme og moduler er en rigtig god løsning til at dæmpe lydniveauet.  Skærmene er også velegnede til brug af opdeling af rum og kan tilbydes i forskellige farver, størrelser og lærerige motiver på fødder eller hjul. De lyddæmpende moduler kan afhjælpe på akustikken og efterklangs problemer. De kan placeres på væg eller direkte på loftet, hvor lyden er en udfordring. Se vores udvalg her.

 • Spejle

  Spejle hjælper børnene med at få en større forståelse af sig selv og de andre børn, og kan ligeledes gøre rummet visuelt større. Vi har spejle med forskellige rammer og også som en hel spejlvæg. Vi har rigtig fine børnevenlige dekorationer til spejlene, og kan også tilbyde skøre tivoli spejle med forskellige funktioner som er rigtig sjov underholdning til børn. Se her.

 • Legemøbler

  Spændende møbler til teater, musik og dans. Vi kan tilbyde flotte dekorative legeborge, forskellige legehuler og spejlhuler. Legehuse med cafe så den klassiske købmandsleg kan gå i gang. Scener med pergolatoppe eller scenekasser i træ med lyseffekter, opbevaring og scenetrapper klar til det store danseshow. Her er der garanti for kreativitet, sjov og læring. Se vores legemøbler her.Inspiration