Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Læs mere om boldbaner

Belægning

Legepladser er livlige steder, hvor børn kan udforske, lege og udvikle sig. Mens leg er afgørende for børns vækst og udvikling, er det også vigtigt at tage sikkerheden i betragtning. En vigtig del af legepladssikkerheden er den belægning, der anvendes under legeredskaberne for at beskytte børn mod skader i tilfælde af fald. Med den rette belægning kan legepladser fortsætte med at være glade og trygge steder for børns leg og udvikling.

Multibaner

Multibanen giver mulighed for at mange børn er aktive sammen på tværs af alder. I skabelsen af Multibaner fra Nikostine arbejdes der fokuseret med at stimulere og udfordre børn og unge - multibanerne opfylder både den sportslige og sociale leg. Vi bestræber os på at skabe Multibaner som gennem bevægelse styrker børnenes fysik, udvikler deres motorik og taler til deres fantasi. Man kan kombinere multibanen, så der kan være flere aktiviteter i gang på samme tid. Der kan være plads til rulleskøjter, skateboard og forskellige boldspil.

Pannabaner

Hos Nikostine sælger vi pannabaner i enhver udformning. Vi har flere forskellige typer pannabaner og vi kan også lave den helt unik - præcis efter jeres ønsker og den plads I har til rådighed. Uanset hvilket spil der spilles, så har vi hos Nikostine et godt bud på hvilken type boldbane der kan passe til netop jeres legeplads eller sportsplads. Vi leverer pannabaner til ethvert budget.