Skumprodukter

Hos Nikostine finder du Danmarks største udvalg af skumprodukter til børn i alderen fra 0 – 10 år.

Tumleskum til vuggestuebørn er specielt udviklet til styrkelse af de mindste børns motorik og udvikling af sanserne. Skumprodukterne er udført i slidstærkt vaskbart materiale med skridsikker bagside, og betrækket rengøres med en fugtig klud.

Nikostine skumserie til børn 3 – 10 år benyttes til tumle- og motoriske lege, og de mange forskellige moduler giver uanede kombinationsmuligheder, så hver dag kan byde på en ny udfordring.

Modulerne er betrukket med slidstærkt pvc- og ftalatfri, samt Øko-Tex certificeret betræk, som i det daglige rengøres med en fugtig klud, nemmere kan det ikke blive.

Yderligere fører vi også tumlemadrasser, knækmadrasser, hjørne Ø, hjørnesofa, hygge Ø, siddepuder, skumpudesæt og sovemadrasser. Vi kan også skaffe produkter efter individuelle ønsker.

Sortiment

  • Tumleskum

    Bevægelse gavner evnen til at lære noget nyt og styrker barnets motorik. Så snart de grundlæggende motoriske evner er i orden, bliver barnet klar til at koncentrere sig og til at indtage ny viden. Vi har et stort udvalg af mange flotte forskellige tumleskums sæt til vuggestuebørn i slidstærkt vaskbart materiale med skridsikker underside i høj kvalitet. Sættene kan opstilles på mange måder, og der kan tilkøbes flere moduler. Vi har også skumpudesæt og skumsæt moduler i Øko-Tex certificeret, uden ftalater og i rengøringsvenligt PVC frit betræk eller i blødt bomuldsstof. De flotte farverige moduler kan anvendes på mange måder, og styrker børnenes balance, motorik, koordination og ikke mindst fællesskab. Modulerne kan skabe et puderum, der kan bygges huler eller de kan bruges som en forhindringsbane. Små børn skal hoppe, tumle og lege så meget som muligt, og derfor vil disse skum produkter være et godt valg til mange sjove tumlelege. Se vores udvalg her.

  • Tumlemadras og knækmadras

    Børn elsker at bevæge sig – slå kolbøtter, hoppe, snurre rundt og kravle. En tumlemadras eller en knækmadras er et rigtig godt bud til en sansestimulerende leg. Børn er nysgerrige og spontane i deres bevægelser, og for at undgå ulykker på glat og hårdt gulv, er en tumle- eller knækmadras en sikker og god løsning. Hos Nikostine tilbyder vi madrasserne i forskellige størrelser, flotte farver og tykkelser. Tumlemadrasserne kan vælges i blødt bomuldsstof samt PVC frit betræk, som kan tørres af med en fugtig klud eller maskinvaskes ved 40 grader. Knækmadrasserne kan også tilbydes i rengøringsvenligst PVC frit betræk. Disse madrasser udfordrer barnets motoriske kompetencer, opfordre til nye bevægelsesmønstre og udvikler kropsbevidsthed og bevægelsesglæde. Se vores tumlemadrasser her og vores knækmadrasser her.Inspiration